Vad vill du läsa om odling och matlagning i skolan?

Varje vecka uppdateras den här webbplatsen två gånger med nyheter. Blogginlägg, artiklar, forskning, boktips, inspiration och massor av annat som handlar om hur mer matlagning och odling i skolan ger bättre hälsa och lärande.

Vi vill att innehållet här ska vara givande för dig som läser. Att det ska ha ett riktigt värde, vare sig det är kunskap, inspiration eller argument du söker. Oavsett om du är en inbiten skolodlare som vill förbättra och utvecklas eller om tanken på mat och odling i skolan nyss slagit dig. Oavsett om du vill utöka ditt nätverk av andra med samma intresse eller om du funderar på hur du ska förmedla dina kunskaper i ämnet.

Du som läser kan alltid komma med tips och idéer, men nu vill vi bjuda in dig till en extra möjlighet att komma med input.

Berätta vad du vill läsa om på Ätlig skolgård!

Kom med förslag. Ställ frågor. Utmana de tankar vi lyfter här.  Önska inlägg. Ta upp problem som du har som vi kan hjälpa till med. Sitter du på goda exempel och inspiratörer, dela dem med oss så vi kan dela dem vidare!

Helt enkelt; vi skulle bli jätteglada om du kommenterade här eller på vår facebooksida eller i vårt kontaktformulär vad som är värdefullt för dig att läsa om ätliga skolgårdar. Läsåret startar upp, vi är laddade för att göra det till ett riktigt bra ett.

Tusen tack på förhand!

ett barn som blåser på en maskros

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *