Keynote speaker på Children and Nature Conference 2017

I augusti åker Ätlig skolgårds Emma Crawley till Perth i Australien där hon är keynote speaker på Children and Nature Conference 2017. Konferensen samlar några av världens bästa föreläsare inom ämnet naturens påverkan på barns hälsa och lärande. Den är till för alla som har ett intresse för att låta barn och natur åter få en stark koppling, för barnens, samhällets och miljöns skull. Konferensen anordnas av Nature Play WA. Under resan kommer Emma självklart också besöka australienska ätliga skolgårdar som vi alla kommer att få följa här och på Facebook.

I programmet beskrivs Emmas föreläsning så här:

”Discover how to create varied and stimulating outdoor classrooms and play spaces for education and sustainable development. Emma will discuss examples of Swedish schoolyard greening, the participation of the children and the research that was conducted on the children’s activity before and after one of the projects. Dialogue is key for schoolyard greening and Emma will give her thoughts on obstacles to dialogue and some successful tools to create better schoolyards for children’s overall development.”

Är ni intresserade av att boka en föreläsning med Emma om Ätliga eller gröna skolgårdar? Kontakta oss här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *