Hej!

Välkommen hit!

Det här är ett forum för alla som är intresserade av mat och odling i skolan och förskolan, något som vi tror är vägen inte bara till psykisk och fysisk hälsa utan också en viktig del av en hållbar framtid.

För att vi ska få mer odling och matlagning i skolan och förskolan behöver vi jobba tillsammans för det. Det är därför det här forumet har kommit till. Här kommer vi kunna diskutera, prata, planera, inspireras och dela med oss med varandra. Här kommer vi kunna mötas oavsett om vi är pedagoger, rektorer, förskolechefer, trädgårdsarkitekter, kockar, miljöpsykologer, föräldrar eller politiker.

Vi hoppas ni vill vara med och skapa det här tillsammans med oss.

På den här hemsidan finns det möjlighet att anmäla sig till utbildningar och ha koll på vad som är på gång inom området i Sverige. Det kommer nyheter varje vecka om alltifrån aktuell forskning till odlingstips och reportage om ätliga skolgårdar. Vill du starta en ätlig skolgård kan vi hjälpa dig med allt du behöver inför det och koppla ihop dig med rätt personer.

Ätlig skolgård har också en hemsida och facebookgrupp där vi hoppas samtalen om mat och odling i skola och förskola kommer att ta ordentlig fart.

Tveka inte att höra av er till oss om stort och smått.

Nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *